Volkstuinen

De Diaconie is in het bezit van een aantal volkstuinen. Van oorsprong werden deze ter beschikking gesteld aan mensen met een gering inkomen. Op dit moment worden tuinen, die beschikbaar komen, verhuurd aan een ieder, die zich hiervoor aanmeld. De huurders krijgen de mogelijkheid om eigen groente en/of fruit te verbouwen.

Er zijn aan het gebruik van een volkstuin een aantal regels verbonden. Voor aanmeldingen en het opvragen van de regels kan men bellen met de contactpersoon van de Diaconie, dhr. J. van Os.