Ouderenmiddagen

Onder verantwoordelijkheid van de Diaconie, worden door het bestuur van de Vrouwenvereniging in het winterseizoen 6 Ouderenmiddagen georganiseerd. Alle ouderen en alleenstaanden van de gemeente zijn van harte welkom op deze middagen. Enkele leden van de Vrouwenvereniging verlenen hun medewerking. De dominee verzorgt de opening en houdt een meditatie. Daarnaast wordt er vaak een spreker uitgenodigd. Het seizoen wordt in april afgesloten met een uitstapje en een broodmaaltijd.

Contact persoon is mevr. J.A. Koorevaar-Vos. Ook als u wilt worden opgehaald.

De middagen vinden plaats in 'de Haveling' en beginnen om 14.45 uur en duren tot ong. 17.00 uur.

In de gemeenteagenda en in de agenda van deze site vind u de data.

Hartelijk welkom.