Hieronder kunt u de laatste nieuwtjes lezen over de Hervormde Gemeente Wijngaarden!

Wekelijks kunt u/kun je het laatste nieuws omtrent de kerkelijke gemeente in de map Kerkbode lezen onder Kerkbodeberichten.

De samenstelling van de kerkbode wordt verzorgd door Mevrouw S. Stehouwer. Zowel gemeenteberichten als algemene berichten kunnen bij haar wekelijks worden ingediend tot uiterlijk maandag 12.00 uur. Het heeft de voorkeur dat alle berichten kant en klaar worden ingediend – dit voorkomt misverstanden – en bij voorkeur via email: kerkbodewijngaarden@gmail.com. De predikant zal zijn persoonlijke en alle pastorale berichtgeving zelf blijven verzorgen.

Bericht geplaatst op: 09-09-2013