Kindercrèche

Tijdens de ochtenddiensten is er de kindercrèche in de grote zaal van het MFA 't Wingerds Hof. Hier kunnen de kinderen worden gebracht, die nog te klein zijn om een kerkdienst bij te wonen. Zo kunt u als gezin naar de kerk.

Contactpersonen zijn Ria Brugmans en Hester Kuiper. Bij hen kan men terecht voor vragen of om op te geven, zodat men kan worden toegevoegd op het oppasrooster.

Wingerdse oppasservice

Wilt u een avondje uit en bent u op zoek naar iemand, die op uw kind(eren) kan passen? De volgende personen stellen zich tegen een onderling te bepalen vergoeding beschikbaar:

Ellis Boele-Bouter

Margreet Stuij