Kerkradio

Wanneer u/je niet meer in staat bent om het kerkgebouw te bezoeken, dan kunt u/kun je toch middels een kerkradio de erediensten mee beleven. Ook wanneer het voor u/jou niet mogelijk is vanwege lichamelijke belemmeringen om naar de kerk te gaan.

Voor aanvraag van een kerkradio kunt u zich wenden tot de voorzitter van het college van Kerkrentmeesters, dhr. W.P.G. Stuij. Ook voor storingen.

Luisteren via internet kan ook op www.kerkdienstgemist.nl

Zoek op 'Wijngaarden' en selecteer de 'Herv. Gemeente Wijngaarden (Dorpskerk)'. Hier vindt u de opnamen en kunt u live meeluisteren door op de 'Play'-knop te drukken.

Let op: De live uitzending van de dienst start circa 5 minuten voor aanvang dienst.