Kerkgebouw

De kerk is in 1982 opgeleverd na een grondige restauratie. Jaarlijks wordt het kerkgebouw door de monumentenwacht grondig gecontroleerd.

De kerk van de Herv. Gemeente staat aan de Dorpsstraat (nr. 27) en is bereikbaar (tijdens kerkdiensten alleen voor noodgevallen!) op telefoonnummer 0184 - 412281.

Het kerkgebouw kan worden gehuurd voor bijv. concerten en speciale diensten, zoals trouwdiensten en reformatieherdenkingen. Aan het huren van de kerk zijn regels verbonden. Voor het huren en de regels kan men contact opnemen met de voorzitter van het college van kerkrentmeesters, dhr. W.P.G. Stuij.