Hé jongens en meiden,

Deze pagina is van en voor jullie. Op de subpagina's vind je informatie over de catechisatie, de club en de JV.

Tevens kun je je opgeven om op te passen bij de kindercrèche op zondagmorgen.

En wil je nog wat bijverdienen, meld je dan aan voor de Wingerdse Oppasdienst bij Teo Hoogendijk.

Heb je verder nog ideëen of suggesties voor deze pagina of één van de subpagina's, laat dat ook even aan Teo weten. In het gastenboek (zie pagine 'Wie we zijn') kun je ook nog een reactie plaatsen.

Verder vind je hieronder een lijst met christelijke DVD's, die je een keer zou kunnen lenen;

DVD-s Hervomde Gemeente Wijngaarden.pdf