Beleidsplan

Op de gemeenteavond van 18 mei 2011 heeft de Beleidscommissie de structuur van het Beleidsplan aan de gemeente gepresenteerd, nadat op een voorafgaande kerkenraadsvergadering het plan was vastgesteld.

Het beleidsplan wordt beschouwd als een "levendig" document, dat meegroeit met de gemeente. De gemeenteleden krijgen daarom de gelegenheid om met de kerkenraad mee te denken, hoe dit plan verder kan dienen tot opbouw van de gemeente. Tijdens iedere komende gemeenteavond zal aan het beleidsplan aandacht worden besteed en de vraag worden gesteld op welk gebied het plan wel of niet functioneert, hoe het er voor staat met de beleidsvoornemens en het jaarplan e.d.

Door op onderstaande link te klikken krijgt men inzage in het plan;

Beleidsplan 2016.pdf

Gemeentegids

I.v.m. privacygevoelige gegevens wordt de gemeentegids op dit moment aangepast.

Gemeenteagenda

Door op onderstaande link te klikken krijgt men inzage in de gemeenteactiviteiten;

Gemeenteagenda 2017-2018.pdf

Kerkhulpverleners

De lijst is in het bezit van de koster(s).

Voor contact met de koster, zie map \Kerkrentmeesters\Koster\