Bijeenkomsten

De kerkelijke gemeente van Wijngaarden is een actieve en leergierige gemeenschap. Jongeren en ouderen  komen samen op diverse clubs, kringen en verenigingen om het christelijk geloof met elkaar te delen en daarin te groeien en voor ontmoeting. Voor ieder individu is er wel een plekje waar men zich thuis voelt. Voel je daarom welkom!

Op de subpagina's is informatie te vinden over de verschillende samenkomsten.

In de Agenda van deze site staan data vermeld van een aantal activiteiten, die op de vermelde dag een thema hebben. Ontbrekende data van andere activiteiten staan in de omderstaande gemeenteagenda. Deze zijn te bekijken door op de naam te klikken.

Gemeenteagenda 2017-2018.pdf